Wat is het e-mail adres van de schade afdeling?

Als u een vraag hebt over uw schade of u wilt een schade indienen, dan kan dit ook per e-mail.
U kunt uw vraag of bijlage mailen naar schade@proteq.nl. Mocht er al een schadenummer bekend zijn vragen we om deze bij het onderwerp in te vullen.

U kunt gemiddeld binnen 10 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten.

Als u een zaak voor de rechtsbijstandverzekering heeft gemeld bij DAS, kunt u inloggen via mijndossier.DAS.nl om uw gemelde zaak te volgen. Voor vragen over uw dossier kunt u terecht bij DAS.